June 14, 2011

BEN ASHAARI: 5 Blog Pilihan Hati.

Ini kali pertama aku join segmen Bro Ben,
sebab syes dah xder idea,
sebab bsegmen kali ini agak menarik..
kalau ada sesiapa nak join..

1. Blog
Differences Make Us Perfect
kenapa? of course lah sebab ini blog my Chenta Hati

2. Blog Ahli Parlimen Kulim Bandar Baru
kerana beliau sebagai seorang yg perjuangan Melayu Muslim,
aku rasa Blog ini sesuai untuk aku ikuti..

3. Blog
Blog ni baru diikuti, sejak authornya jd besfren my chenta hati,
kenapa suka blog ni..
sebab belognya sangat ringkas... ermm tu je sebabnya..

4. Blog Sokerleaks
kerana blognya sangat menarik untuk info sukan bola sepak,
pengulas2nya walaupun agak bias tapi menarik lor..

5. Blog Lyssa Secret
majoriti pe yang ada kt blog Sedar ni,
adalah tutorial daripada Blog Lyssa secret..
heeee..

p/s: xdo idea malam ni lor..

2 comments:

  1. ehh . ehh . nama lyssa sekali tersenarai ? huhu . thnxx :)

    ReplyDelete
  2. mesti lah.. sifu blog saya kot..

    ReplyDelete

Komen-Komen akan ditapis bagi mematuhi Akta Keterangan (Pindaan) 2012. Kesopanan dan Kesusilaan anda amat dihargai.. Terima Kasih.. =)

Nuffnang

Terbaik Bulan Ini..

Nuffnang Poll 2.0